17.11.2015

Vinnere av abstract-konkurranse

Folkehelsekonferansen ønsker å stimulere til økt fokus på relevant forskning og gode tiltak på folkehelsefeltet. Her er de to beste sammendragene som ble sendt inn til Folkehelsekonferansen 2015!

Del denne saken

I forkant av hver konferanse oppfordrer vi deltakere og andre til å sende inn sammendrag om relevant forskning og gode tiltak på folkehelsefeltet. Konferansen skal bidra til kunnskapsdeling og erfaringsutveksling, og mange av sammendragene blir derfor også presentert i egne parallellsesjoner.

Konkurranse

I tillegg får det beste sammendraget i hver kategori en premie på 10 000 kroner. Premien skal gå til studiereise, konferanse eller tiltaksutvikling.

Sammendragene vurderes av uavhengige fagkomitéer etter kriterier som design, overføringsverdi og datainnsamling. Instruksjon og kriterier for sammendrag

Her er vinnerne!

Forskningssammendraget med høyest score er skrevet av Hilde Worum ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). På tiltakssiden var det Ingunn S. Jacobsen som stakk av med seieren, med sitt sammendrag om Horsens kommunes folkehelsearbeid (se sammendrag ved å klikke på tittel).

Turgrupper i friluftsliv

Presenterende forfatter: Hilde Worum
Forfatter:
Worum H.
Institusjon: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Folkehelse via medborgerskap

Presenterende forfatter: Ingunn S. Jacobsen
Forfattere:
Jacobsen IS
Institusjon:
Horsens Kommune, Danmark