12.10.2015

Mange aktiviteter under konferansen!

Walkshop, bowls, Gategym og gåtur med Tjukkasgjengen. Det er mange muligheter til å få #dine30 under Folkehelsekonferansen 2015.

Del denne saken

Det blir mye stillesitting på konferanser. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og inviterer til en rekke aktiviteter som kan skape bevegelse i kropp, sinn og smilemuskulatur!

Walkshop med Fjellflyt

Hvordan kan du bruke det nære friluftslivet i din arbeidshverdag? Fjellflyt og Helseatferd inviterer til en to timers walkshop hvor du lærer - både teoretisk og praktisk - hvordan nærnaturen kan sette ideer i bevegelse. NB. denne er nå fulltegnet.

Når: Mandag 26. oktober kl. 15.30-17.30 (Parallell B).

Gategym i Slottsparken

Folkelig jobber for å skape helsefremmende nærmiljøer og liv i nabolaget. En av deres aktiviteter er Gategym; et lavterskel-tilbud med utgangspunkt i lek, sosialt samvær og varierte aktiviteter. Etter første konferansedag, mellom fagprogram og middag, holder de en halvtimes Gategym i Slottsparken rett ved konferansehotellet. Du trenger ikke treningstøy, kom som du er! Ingen påmelding.

Når: Mandag 26. oktober kl. 17.00-17.30.

Gåtur med Tjukkasgjengen

Tjukkasgjengen er en folke(helse)bevelgelse som har etablert seg over hele landet. Konseptet er enkelt: Kom som du er, og ha det trivelig sammen med andre på en helt vanlig spasértur. Begynn andre konferansedag med en gåtur langs hovedstadens grønne årer! Ingen påmelding.

Når: Tirsdag 27. oktober kl. 08.00-08.45.

Bowls!

Under hele konferansen kan du prøve folkehelsesporten bowls på Helsedirektoratets Dine 30-stand. Bowls er er morsom, enkel og inkluderende aktivitet som har stor utbredelse i Østfold. Ta en tur innom bowlsmatta i en pause, og få tips fra Dine 30 om hvordan du kan skape mer hverdagsbevegelse i samme slengen.

Når: Under hele konferansen.

I tillegg til dette inviterer Norsk Friluftsliv til lavvo-natt i Oslo-marka natta før konferansen. Alt er tilrettelagt for en hyggelig kveld rundt bålet, med god mat og drikke, og overnatting i ferdig oppsatt lavvo. Det blir servert en god markafrokost før man tar t-banen ned til konferansen mandag morgen.

Hver bevegelse teller. Det er 30 minutter om dagen som gjelder! Dine 30