RIB-safari i Saltstraumen - Tommy Andreassen
09.09.2016

Opplevelser før og under konferansen

Gå i dronningens fotspor til Keiservarden, opplev byens nye gatekunst elller bli med på RIB-safari i verdens sterkeste malstrøm. Det er mange muligheter til å oppleve både natur og kultur i forbindelse med Folkehelsekonferansen 2016!

Del denne saken

Å reise på konferanse er en totalopplevelse. I tillegg til et godt faglig program, består en inspirerende konferanse også av god mat, møter med andre mennesker og gode opplevelser også utenfor konferansesalen. 

Folkehelsekonferansen 2016 går av stabelen i den vakre kystbyen Bodø, som ikke bare byr på spektakulære naturomgivelser, men tidligere i år også ble kåret til Norges mest attraktive by. 

I tillegg har byen 200-årsjubileum i år!

Gategym mot Havet

Hva med å avslutte første konferansedag med Gategym mot havet? Folkelig skaper til vanlig liv i nabolag i Bergen, og inviterer til en uhøytidelig lavterskelaktivitet utenfor konferansehotellet mandag ettermiddag. Her kommer man som man er; man trenger ikke treningstøy og fokuset er på å ha det gøy. 

En søndag i kulturen eller naturens tegn? 

Det lokale vertskapet inviterer til en rekke aktiviteter også i forkant av konferansen. Kommer du til Bodø allerede på søndag? Da kan du oppleve byens nye urbane kunst med Artwalk eller dra på RIB-safari til Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm. 

Konferansen starter ikke før kl. 12 mandag (lunsj fra kl. 11), og samme morgen er det mulig å gå i dronningens fotspor opp Keiserstien til spektakulære Keiservarden. 

Se nederst for mer informasjon om de ulike aktivitetene. 

ArtWalk

Oppdag Bodøs nye urbane kunst i sentrum! 

Når: Søndag 16. oktober kl. 16-17
Oppmøte: Kl. 15.50 ved konferansehotellet (Scandic Havet) 
Påmeldig

RIB-safari til Saltstraumen

Bli med til verdens sterkeste malstrøm! En RIB (Rigid Inflatable Boat)-tur til Saltstraumen er en opplevelse for livet, gjennom et enestående alpint kystlandskap. 

Når: Søndag 16. oktober kl. 17.00-19.10
Oppmøte: Hurtigrutekaia kl. 16.50
Pris: Kr. 675,- pr. person (minimum 12 deltakere, maks 36 deltakere). Betales på stedet.
Alle bør ha med seg gode sko (tursko eller kraftig joggesko) + turklær. Stella Polaris stiller med flytedress, lue og hansker.
Påmelding

I dronningens fotspor til Kaiservarden

Gå i dronningens fotspor fra Turisthytta til spektakulære Kaiservarden! Det er Bodø og Omegns Turistforening som inviterer til denne morgenturen. 

Når: Mandag 17. oktober kl. 09.00-10.30 (før konferansestart)
Oppmøte: Kl. 08.40 ved konferansekotellet (Scandic Havet)
Pris: Kr. 100 pr. person (til taxi fra hotell til utgangspunkt). Betales på stedet. 
Påmelding

Gategym mot Havet

La lemmene røre litt på seg etter første konferansedag! Folkelig skaper liv i nabolaget i Bergen, og inviterer til en uhøytidelig lavterskel-aktivitet utenfor konferansehotellet. 

Når: Mandag 17. oktober kl. 16.30-17.00
Oppmøte: Kl. 16.30 ved hvedinngangen til konferansehotellet (Scandig Havet)
Ingen påmelding

 

Tilbud på overnatting 14.- 16. oktober på Scandic Havet: 

Enkeltrom inkl. frokost kr. 990.- pr. natt
Dobbeltrom inkl. frokost kr. 1090 pr. natt.
Booking til goran.raade-andersen@bodo.kommune.no