19.01.2022

Fra økende forskjeller til bærekraftige samfunn - tema for Folkehelsekonferansen 2022

Hvordan kan vi fremme fellesskap og forebygge utenforskap gjennom samfunnsplanlegging og systematisk folkehelsearbeid? Dette blir tema på årets folkehelsekonferanse på Hamar 18.-19.oktober.

Del denne saken

I arbeidet med å bestemme årets tema har vi tatt utgangspunkt i alle de gode forslagene vi fikk i evalueringen av konferansen i Trondheim. Økende forskjeller, sosial ulikhet og utenforskap er temaer som opptar mange og som er vedvarende aktuelle. Konferansen vil belyse hvordan inkludering og samskaping kan bidra til bærekraftige samfunn og økt livskvalitet for alle. Klima, natur og folkehelse vil være med videre og frivillighetens rolle vil ha et ekstra fokus i frivillighetens år.

Gode eksempler fra lokalt planarbeid, ulike verktøy, metoder og forskning vil få stor plass i programmet.

Programkomitéen skal de neste månedene jobbe med å få på plass aktuelle innledere fra forskning og praksisfeltet. Har du gode idéer, forslag og navn? Send oss gjerne en epost på post@folkehelsekonferansen.no.

Arbeider du med satsninger, prosjekter eller forskning innen årets tema inviteres du til å sende inn sammendrag/abstract. Det er også i år lagt opp til at flere av de beste eksemplene får mulighet til å presentere på konferansen.

Følg med på nettsiden vår. Vi legger ut informasjon senere denne uken om innsending av sammendrag / abstract.

Velkommen til Hamar i oktober!

Foto: Hamar kommune

Påmelding for konferansen 2022 er ikke åpen ennå.