Leif Ove Andsnes på Kaiservarden - Bjørn Erik Olsen
14.01.2016

Folkehelsekonferansen 2016 til Bodø!

Årets konferanse går av stabelen 17. og 18. oktober i Bodø. Byen feirer sitt 200-årsjubileum i år, og ser sammen med Nordland fylkeskommune fram til å ta imot Norges største konferanse om folkehelse, forebygging og helsefremming.

Del denne saken

De tre siste årene har Folkehelsekonferansen vært arrangert på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Det har imidlertid flere ganger vært oppe til diskusjon hvorvidt konferansen også skal arrangeres andre steder.

Mot nord!

Nå er det bestemt at årets konferanse skal avholdes på Scandic Havet i Bodø. Byen feirer i år sitt 200-årsjubileum, og ser sammen med Nordland fylkeskommune fram til å ta imot Norges største konferanse om folkehelse, forebygging og helsefremming.

Bodø kommune og Nordland fylkeskommune er selv gode eksempler på hvordan man kan jobbe med folkehelse lokalt og regionalt, og er begge medlem av Sunne kommuner - WHOs norske nettverk.

Folkehelse på tvers

Etter et smalere tema i anledning Friluftslivets år 2015, vil årets konferanse igjen ha et stort og sektorovergripende tema, nemlig 'Folkehelse på tvers'.

Har du innspill til tematikk, innlegg eller foredragsholdere? Send inn til post@folkehelsekonferansen.no!

Vi gleder oss til å ta med oss konferansen til den vakre byen nord for polarsirkelen. Johan Lund - Leder i programkomiteen