24.10.2021

90 dagers fri tilgang til tidsskriftene fra SAGE

Deriblant Scandinavian Journal of Public Health med supplementsnummeret med abstractene på Folkehelsekonferansen 2021. Og det nylige utgitte spesialnummeret om Sosiale, økonomiske og helserelaterte konsekvenser av COVID-19.

Del denne saken

Ved å klikke på lenken: https://journals.sagepub.com/p... får du 90 dagers tidsbegrenset fri tilgang til alle tidsskriftene som SAGE utgir. Brukere må registrere seg og har da tilgang til alt innholdet i Scandinavian Journal of Public Health (SJPH).

I SJPH publiseres forskningsartikler særlig fra de nordiske landene om folkehelsetema. Som medlem i Folkehelseforeningen får du gratis tilgang til dette stoffet.

Folkehelseforeningen samarbeider med de fire andre nordiske folkehelseforeningene om å gi ut Scandinavian Journal of Public Health (SJPH) med 8 nummer i året.

For tiden er det norske miljøet aktive i driften av SJPH: professor Terje Eikemo, NTNU, er redaktør for tidsskriftet, professor Camilla Ihlebæk, NMBU, er styreleder og Folkehelseforeningen er «host» og kasserer.


Påmelding for konferansen 2022 er ikke åpen ennå.