15.09.2019

Å være ung er for jævlig? Bokbad med Linn Skåber

Vi har den glede av å kunne ønske dere velkommen til Litteraturhuset mandag kveld før hovedkonferansen. Linn Skåber kommer med sin nye bok Til ungdommen, og blir bokbadet av ungdom selv.

Del denne saken

Linn Skåber bokbades av tre ungdommer fra Demokratigruppa i Skedsmo. I sin nye bok Til ungdommen har hun spurt unge om livet, kviser, fred og savn. Materialet har hun brukt til å skrive små tekster om store temaer - alt sett fra en ungdoms perspektiv. Å være ung idag er rett og slett krevende? Eller rett og slett for jævlig?

"Det er ikke lett å være i en brytningstid (..) i en ommøblering. For sånn kan det faktisk føles å bli ungdom. Som om noen har ommøblert rommet ditt uten at du visste om det, uten at du bad om det"

"De voksne sier at man trenger ikke mange venner, det holder med den ene. Er det noen som har nummeret til Ene"

Boka har fått strålende anmeldelser - les Dagbladet sin anmeldelse her.


Demokratigruppa er en ungdomsgruppe som holder til i Skedsmo kommune. De er en gruppe samfunnsengasjerte ungdommer mellom 13 og 18 år som jobber med aktuelle temaer i samfunnet. Dette gjør de ved å holde ulike temakvelder, workshops, foredrag og studieturer. De ønsker å fremme alt fra lokaldemokratiet til internasjonale demokratiske prosesser og politikk. Demokratigruppa er politisk nøytrale. I tillegg har de også kvelder hvor de snakker om andre temaer som psykisk helse.Dato: 14. oktober
Tid: Kl. 18.
Sted: Litteraturhuset i Oslo
Begrenset antall plasser. Gratis og åpent for alle.

Meld deg på vårt facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/376371399946762/Vel møtt til sosial hygge og samtaler om de store temaene i ungdommens liv, som de voksne ikke skjønner så mye av.


Foto: Tarjei Krogh

Påmelding for konferansen 2022 er ikke åpen ennå.